Tuesday, 18 July 2017

i'm back!


19 Julai - Bismillah, Alhamdullillah untuk harini kerana terasa rajin untuk mengupdate blog entah berapa lama blog ni ditinggalkan diatas sebab-sebab yang Anis sendiri tak tahu, hehe.

Maaf ya sebab dah lama tak mengupdate takde blogwalking. Disebabkan sekarang ni masih dalam mood cuti sem itu yang malas nak buka laptop dan mengupdate lagipun takde perkara yang nak dikongsi walaupun sebenarnya ada banyak hal yang terjadi huhu.

Cuti sem ni tinggal beberapa minggu je lagi bulan depan inshaAllah pertengahan bulan merupakan permulaan sem baru iaitu sem 5 inshaAllah, sem 5 merupakan sem last dan lepas tu akan praktikal selama 2 bulan di mana pun masih tidak diketahui sebab masih dalam pencarian tempat praktikal.

So, lepas ni kalau ada kesempatan masa lagi anis akan update blog lagi kay. Byee, Assalamualaikum :)

1 comment:

> Pause Here
 

Anis Shafika ©2016 All Right Reserved. Powered by Blogger